Komu je pomoč/stran namenjena?

EFT SOS – za male in velike stiske. Skupaj jih lahko pomirimo in sprostimo. Proces lahko začnemo takoj in rezultati so večinoma trajni.


Ste razočarani, žalostni, osamljeni? Ali se vam neprestano vračajo spomini na dogodke, ki bi jih radi pozabili? Ali čutite vročo jezo in se ne morete pomiriti, ker ...?


Ste vznemirjeni zaradi negotove prihodnosti? Ste zaskrbljeni zaradi zdravja/terapije/posega? Imate napad panike ali tesnobe? Ste doživeli čustveni šok/travmo?


S to enostavno, varno in blago tehniko lahko učinkovito ublažimo najrazličnejše čustvene in telesne težave, kot so strahovi, fobije, trema, škodljive navade, odlašanje, težave s težo, bolečine in nespečnost...


Tapkanje se izvrstno kombinira z drugimi oblikami pomoči in jih dopolnjuje. Lahko obiskujete psihologa, psihiatra, psihoterapevta, sodelujete s kovčem, se zdravite klasično ali komplementarno... vedno lahko poleg tega tudi tapkate. Raziskave kažejo, da se proces zdravljenja in/ali celjenja pospeši. 


Usposobljeni EFT izvajalci smo vam na voljo, da tapkamo z vami v vsakem trenutku, ko potrebujete našo pomoč in podporo. Brez čakanja in brez vnaprejšnjega naročanja. Izmed trenutno aktivnih EFT izvajalcev izberite tistega, ki vam ustreza. Izberete dolžino srečanja, izpeljete plačilo in v roku nekaj minut se med vama vzpostavi video povezava.


Tukaj smo za vas.