NA VOLJO:

Tanja Turnšek

POŠLJI SPOROČILO

Spomladi leta 2013 sem bila v Novi Gorici na predstavitvi metode, ki jo je imela gospa Pika. Moje resno tapkanje pa se je začelo oktobra istega leta, ko so se doma zvrstili neprijetni dogodki. Nekega dne sem prišla iz službe, dala psa na povodec in šla na dolg sprehod po gozdu Panovec in tapkala in dejansko jakost mojega občutka žalosti zelo zmanjšala.

Začela sem obiskovati skupinska tapkanja v Novi Gorici, ki jih je takrat organizirala EFT izvajalka, ga. Nevenka, pomoč sem iskala pri EFT izvajalcih, obiskovala sem EFT delavnice na različne teme, se usposabljala in izobraževala. Sama sem seveda vsakodnevno tapkala. Moja najbolj pereča težava takrat je bila socialna fobija, kar pomeni, da sem se v določenih situacijah z ljudmi, ki so za večino običajne, počutila milo rečeno nelagodno. Do nje so me pripeljali nekateri travmatični dogodki iz otroštva, vzgoja in okoliščine, v katerih sem odraščala. Prevladujoči občutki, ki sem jih skozi življenje doživljala, so bili strah, celo strah pred strahom in sram, kasneje jeza. Veliko jeze. Imela sem zelo slabo samopodobo. Skrivala sem se za deloholizmom, pridnostjo, poslušnostjo, ubogljivostjo.

Zame je tapkanje način življenja in pripomoček za čisto vsak izziv. In izzive v življenju imamo vsak dan, kajne? Druženje z ljudmi mi je danes v veselje, čeprav sem zelo rada tudi sama s sabo, s svojimi mislimi. Poznam svoje želje, ni me strah izzivov. Zavedam se, da sem sama odgovorna za svoje počutje, odzive, vedenje, tudi zdravje. Ker življenje je zelo kratko in jaz imam to življenje zelo rada.

Vodim individualna srečanja, osebno ali po video povezavi. Vodim skupinska tapkanja, pripravljam in vodim delavnice na različne teme, vodim začetno delavnico praktične uporabe metode EFT, ki je pogoj za nadaljnje izpopolnjevanje in izobraževanje pri gospe Piki Rajnar ter vodim predstavitve metode EFT.

Več o meni in mojem delu najdete na https://tapkanje.si,

CENIK IZVAJALKE

30 minut
30,00€
60 minut
45,00€
90 minut
60,00€
POŠLJI SPOROČILO

Kako deluje EFT SOS?

1.
Izberite dosegljivo izvajalko
2.
Izberite dolžino srečanja
3.
Plačilo po spletu
4.
Video povezava z izvajalko

Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je portal EFT SOS?

EFT SOS je najhitrejši način, da se v čustveni stiski povežete z izkušenim izvajalcem EFT metode iz udobja svojega doma, pisarne ali od koder koli, če le imate spletno povezavo.

Kako začnem?

Izvajalci s prižgano zeleno lučko so trenutno na voljo in vas pričakujejo. Izberete na prvi pogled ali preberete opis izkušenj in usposobljenosti. Izberete dolžino spletnega srečanja in izvedete plačilo. Izvajalec dobi sporočilo, da je bilo izvedeno plačilo in med vama se vzpostavi video povezava. Na računalniku se pokaže vprašanje, ali dovolite uporabo kamere in mikrofona. Obvezno označite, da dovolite, sicer se video povezava ne bo vzpostavila. Lahko začneta tapkanje. Pred srečanjem poskrbite za svojo zasebnost in si pripravite vrč z vodo.

Koliko stane srečanje?

Vsak izvajalec ima na svoji strani cenik. Vplačate lahko srečanje, ki traja pol ure, eno uro ali eno uro in pol. Vsako srečanje plačate sproti.

Kako so izvajalci metode EFT usposobljeni?

Izvajalci metode EFT na strani EFT SOS so opravili usposabljanje pri mednarodni organizaciji EFT International. https://eftinternational.org/eft-training/training-and-certification/

Kako je na portalu poskrbljeno za zasebnost?

Zaupanje gradimo na naši zavezanosti k spoštovanju vaše zasebnosti in zaupnosti vaših posredovanih informacij. Vse, kar poveste na online srečanju, ostane izključno med vami in izvajalcem EFT. Za online EFT svetovanje po video-klicu, podjetje Emonet nima v nobenem primeru dostopa do video-klica, ki je potekal med uporabnikom in izvajalcem EFT, srečanje se ne snema in nikjer ne ostane zapisano. Vašo zasebnost jemljemo skrajno odgovorno in je naša najvišja vrednota.

Za koga ta storitev ni primerna?

EFT-SOS.net ni za nujne primere in ni ustrezna izbira:

- pri samomorilnih mislih in namerah,

- pri zadajanju telesnih poškodb (samopoškodovanju),

- pri diagnozi resne duševne bolezni in pri psihološki ali psihiatrični obravnavi.

Če ste v duševni stiski ali imate samomorilne misli, pokličite zaupni telefon Samarijan, 24 ur na dan, vse dni v letu na 116 123. Med 19. in 7. uro zjutraj lahko pokličete tudi na zaupni telefon Univerzitetne psihiatrične klinike na 01 520 99 00. Če je vaše življenje ogroženo, pa klic v sili na 112 ali najbližji urgentni center.

Čeprav upamo in se trudimo, da je storitev EFT svetovanja za vas uporabna in koristna, pa mogoče ni prava rešitev za vsakogar in v vsaki situaciji ter ni vedno pravo nadomestilo za izvajanje EFT svetovanja v živo.

Izvajalci EFT na EFT-SOS.net imajo iz etičnih razlogov pravico in dolžnost ne sprejeti klienta ali ga napotiti k drugi, najustreznejši pomoči, če presodijo, da niso usposobljeni za določene situacije ali ne bi mogli pomagati po najboljših močeh z namenom preprečevanja dodatne škode ali stiske.