NA VOLJO:

Mojca L. Portir

POŠLJI SPOROČILO

Tapkanje mi je podarilo globok občutek varnosti, ker vem, da poznam način, s katerim si lahko v vsakem primeru sama pomagam. In ta občutek je nepopisno dober. 

Po poklicu sem sicer arhitektka. Ukvarjala sem se predvsem z oblikovanjem notranje opreme. So me pa vedno, prav tako močno zanimala manj otipljiva področja »mejnih« znanosti – regresija, astrologija, I ching… Pred več kot 25 leti pa sem se, zaradi soočenja z alergijami, začela zanimati tudi za alternativne metode prehranjevanja in zdravljenja. Raziskovala sem makrobiotiko, eksperimentirala in nazadnje postala vegetarijanka. Navdušila me je homeopatija, zeliščarstvo, Bachovo cvetno zdravljenje, dolgo časa sem hodila na dihalne vaje v okviru Art of living-a in nazadnje pristala in ostala pri tehniki EFT. Vse skupaj se je lepo sestavilo v neko zaokroženo znanje, ki mi pomaga razumeti in dojemati nedoumljivost življenja.

S tehniko EFT sem se prvič srečala pred skoraj 10 leti, vendar se potem dolgo časa nisem premaknila z ničelne točke. Počasi pa mi je prav tapkanje pomagalo vztrajati, speljati stvari do konca in ne obstati na pol poti – kot se mi je pred tem pogosto dogajalo. Junija 2017 sem zaključila 2. stopnjo izobraževanja po AAMET (zdaj EFTInternational). Od takrat naprej vodim skupinska tapkanja, pripravljam delavnice in vas individualno vodim skozi tapkanje, kadar se vam zatakne in potrebujete pomoč, da lahko greste naprej. 

Moj kontakt:       lpmojca@gmail.com     GSM 041 48 38 70

CENIK IZVAJALKE

30 minut
30,00€
60 minut
45,00€
90 minut
60,00€
POŠLJI SPOROČILO

Kako deluje EFT SOS?

1.
Izberite dosegljivo izvajalko
2.
Izberite dolžino srečanja
3.
Plačilo po spletu
4.
Video povezava z izvajalko

Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je portal EFT SOS?

EFT SOS je najhitrejši način, da se v čustveni stiski povežete z izkušenim izvajalcem EFT metode iz udobja svojega doma, pisarne ali od koder koli, če le imate spletno povezavo.

Kako začnem?

Izvajalci s prižgano zeleno lučko so trenutno na voljo in vas pričakujejo. Izberete na prvi pogled ali preberete opis izkušenj in usposobljenosti. Izberete dolžino spletnega srečanja in izvedete plačilo. Izvajalec dobi sporočilo, da je bilo izvedeno plačilo in med vama se vzpostavi video povezava. Na računalniku se pokaže vprašanje, ali dovolite uporabo kamere in mikrofona. Obvezno označite, da dovolite, sicer se video povezava ne bo vzpostavila. Lahko začneta tapkanje. Pred srečanjem poskrbite za svojo zasebnost in si pripravite vrč z vodo.

Koliko stane srečanje?

Vsak izvajalec ima na svoji strani cenik. Vplačate lahko srečanje, ki traja pol ure, eno uro ali eno uro in pol. Vsako srečanje plačate sproti.

Kako so izvajalci metode EFT usposobljeni?

Izvajalci metode EFT na strani EFT SOS so opravili usposabljanje pri mednarodni organizaciji EFT International. https://eftinternational.org/eft-training/training-and-certification/

Kako je na portalu poskrbljeno za zasebnost?

Zaupanje gradimo na naši zavezanosti k spoštovanju vaše zasebnosti in zaupnosti vaših posredovanih informacij. Vse, kar poveste na online srečanju, ostane izključno med vami in izvajalcem EFT. Za online EFT svetovanje po video-klicu, podjetje Emonet nima v nobenem primeru dostopa do video-klica, ki je potekal med uporabnikom in izvajalcem EFT, srečanje se ne snema in nikjer ne ostane zapisano. Vašo zasebnost jemljemo skrajno odgovorno in je naša najvišja vrednota.

Za koga ta storitev ni primerna?

EFT-SOS.net ni za nujne primere in ni ustrezna izbira:

- pri samomorilnih mislih in namerah,

- pri zadajanju telesnih poškodb (samopoškodovanju),

- pri diagnozi resne duševne bolezni in pri psihološki ali psihiatrični obravnavi.

Če ste v duševni stiski ali imate samomorilne misli, pokličite zaupni telefon Samarijan, 24 ur na dan, vse dni v letu na 116 123. Med 19. in 7. uro zjutraj lahko pokličete tudi na zaupni telefon Univerzitetne psihiatrične klinike na 01 520 99 00. Če je vaše življenje ogroženo, pa klic v sili na 112 ali najbližji urgentni center.

Čeprav upamo in se trudimo, da je storitev EFT svetovanja za vas uporabna in koristna, pa mogoče ni prava rešitev za vsakogar in v vsaki situaciji ter ni vedno pravo nadomestilo za izvajanje EFT svetovanja v živo.

Izvajalci EFT na EFT-SOS.net imajo iz etičnih razlogov pravico in dolžnost ne sprejeti klienta ali ga napotiti k drugi, najustreznejši pomoči, če presodijo, da niso usposobljeni za določene situacije ali ne bi mogli pomagati po najboljših močeh z namenom preprečevanja dodatne škode ali stiske.