NA VOLJO:

Marjana Fras

ZAČNI VIDEO KLIC

Od svojih najstniških let dalje se nisem z lahkoto sprijaznila s stvarmi, ki mi v življenju niso bile všeč in sem iskala nove možnosti in rešitve. Prav poseben izziv so bili za mene medsebojni odnosi, saj sem bila precej občutljive narave. Moja velika želja je bila ustvariti ljubeče odnose v družini in s prijatelji, kar pa mi v mnogih primerih ni uspevalo. Samo moja želja ni bila dovolj. Očitno sem nevede poustvarjala odnose, ki sem jih imela v družini s svojimi starši.  Nisem razumela, zakaj sem tako pogosto jokala, bila žalostna in sem se počutila, da nikamor ne spadam, nisem razumela, zakaj vedno reagiram na enak način in kako naj najdem pogum, da spremenim v svojem življenju to, kar mi ni všeč. 

28 let sem živela v Grčiji, bila sem poročena z Grkom in sem mama treh krasnih, sedaj že odraslih hčerk. Življenje v tujini z možem, ki je bil zaradi narave svojega dela tudi več mesecev odsoten in sem bila pogosto s hčerkami sama, ni bilo prav nič lahko. Pri iskanju čustvene podpore sem našla Tapkanje - Tehniko čustvene svobode. Pomagalo mi je, da sem premagovala vsakodnevne izzive tako v družini kot tudi na svoji poklicni poti. S pomočjo EFT metode sem našla pogum in motivacijo, da naredim spremembe, ki so bile potrebne, da zaživim življenje po svoji meri.

Leta 2009 sem se vrnila v Slovenijo in sem se začela ukvarjati še z refleksoterapijo, ki jo pogosto tudi kombiniram s tapkanjem, saj sem ugotovila, da lahko na tak način hitreje in bolj učinkovito pomagam ljudem sprostiti bolečine in čustva, ki jih težijo. S tapkanjem na nežen način poskrbimo za pozornost, ki jo naše telo tako potrebuje in nam pomaga, da sprejmemo sebe, kljub stvarem, ki nam na nas morda niso všeč.

Osebno uporabljam  EFT vsak dan, takrat ko sem v stresu zaradi poslovnih obveznosti, ko sem utrujena, žalostna, jezna, imam tremo pred pomembnim razgovorom in posebno pri čiščenju lastnih omejujočih prepričanj, ki mi ne koristijo in me ovirajo pri doseganju mojih ciljev. V posebno veselje pa mi je, ko lahko pomagam drugim doseči čustveno olajšanje, ko so v stiski. Sem izvajalka 2. Stopnje EFT metode, pomoč nudim individualno in v skupinah, prav tako pa izvajam delavnice na različne teme.

Več o meni in mojem delu lahko najdete na http://www.marjanafras.com/

CENIK IZVAJALKE

30 minut
30,00€
60 minut
45,00€
90 minut
60,00€
ZAČNI VIDEO KLIC

Kako deluje EFT SOS?

1.
Izberite dosegljivo izvajalko
2.
Izberite dolžino srečanja
3.
Plačilo po spletu
4.
Video povezava z izvajalko

Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je portal EFT SOS?

EFT SOS je najhitrejši način, da se v čustveni stiski povežete z izkušenim izvajalcem EFT metode iz udobja svojega doma, pisarne ali od koder koli, če le imate spletno povezavo.

Kako začnem?

Izvajalci s prižgano zeleno lučko so trenutno na voljo in vas pričakujejo. Izberete na prvi pogled ali preberete opis izkušenj in usposobljenosti. Izberete dolžino spletnega srečanja in izvedete plačilo. Izvajalec dobi sporočilo, da je bilo izvedeno plačilo in med vama se vzpostavi video povezava. Na računalniku se pokaže vprašanje, ali dovolite uporabo kamere in mikrofona. Obvezno označite, da dovolite, sicer se video povezava ne bo vzpostavila. Lahko začneta tapkanje. Pred srečanjem poskrbite za svojo zasebnost in si pripravite vrč z vodo.

Koliko stane srečanje?

Vsak izvajalec ima na svoji strani cenik. Vplačate lahko srečanje, ki traja pol ure, eno uro ali eno uro in pol. Vsako srečanje plačate sproti.

Kako so izvajalci metode EFT usposobljeni?

Izvajalci metode EFT na strani EFT SOS so opravili usposabljanje pri mednarodni organizaciji EFT International. https://eftinternational.org/eft-training/training-and-certification/

Kako je na portalu poskrbljeno za zasebnost?

Zaupanje gradimo na naši zavezanosti k spoštovanju vaše zasebnosti in zaupnosti vaših posredovanih informacij. Vse, kar poveste na online srečanju, ostane izključno med vami in izvajalcem EFT. Za online EFT svetovanje po video-klicu, podjetje Emonet nima v nobenem primeru dostopa do video-klica, ki je potekal med uporabnikom in izvajalcem EFT, srečanje se ne snema in nikjer ne ostane zapisano. Vašo zasebnost jemljemo skrajno odgovorno in je naša najvišja vrednota.

Za koga ta storitev ni primerna?

EFT-SOS.net ni za nujne primere in ni ustrezna izbira:

- pri samomorilnih mislih in namerah,

- pri zadajanju telesnih poškodb (samopoškodovanju),

- pri diagnozi resne duševne bolezni in pri psihološki ali psihiatrični obravnavi.

Če ste v duševni stiski ali imate samomorilne misli, pokličite zaupni telefon Samarijan, 24 ur na dan, vse dni v letu na 116 123. Med 19. in 7. uro zjutraj lahko pokličete tudi na zaupni telefon Univerzitetne psihiatrične klinike na 01 520 99 00. Če je vaše življenje ogroženo, pa klic v sili na 112 ali najbližji urgentni center.

Čeprav upamo in se trudimo, da je storitev EFT svetovanja za vas uporabna in koristna, pa mogoče ni prava rešitev za vsakogar in v vsaki situaciji ter ni vedno pravo nadomestilo za izvajanje EFT svetovanja v živo.

Izvajalci EFT na EFT-SOS.net imajo iz etičnih razlogov pravico in dolžnost ne sprejeti klienta ali ga napotiti k drugi, najustreznejši pomoči, če presodijo, da niso usposobljeni za določene situacije ali ne bi mogli pomagati po najboljših močeh z namenom preprečevanja dodatne škode ali stiske.