NA VOLJO:

Majda Klančar

ZAČNI VIDEO KLIC

Z metodo EFT sem se prvič srečala leta 2008, ko me je prijatelj povabil na predstavitev. Metoda se mi je zdela zanimiva, takoj sem šla na uvodno delavnico, različne tematske delavnice in čez nekaj časa še na nadaljevalno delavnico uporabe EFT. Naslednjih 10 let sem obiskovala različne tapkalske dogodke in raziskovala še druga področja.

Iz sveta ekonomije me je poneslo v svet manualne terapije. Pri študiju na Akademiji za manualno terapijo v Ljubljani sem nadgradila svoje znanje anatomije, miofascialne tehnike in drugih manualnih oblik tretiranja tkiv. To mi je omogočilo študij Bownove terapije pri Bowen Therapy Essentials (BTE) Australia, ki sem ga zaključila v Ljubljani. Vmes sem se udeleževala delavnic in šolanj, ki so jih vodili tuji avtorji, kot na primer: A. Peal: napredne študije in trigger točke; M. Chia: Chi Nei Tsang masaža; Graham Pennington: TMS sklep in centralna os; Abraham Hicks: Zakon privlačnosti; pa tudi slovenskih izvajalcev: joga za ženske, joga diha, obrazna joga, access bars terapija in access business, treningi zavestnega ustvarjanja in druge.

V tem času mi nekatera šolanja/delavnice niso prinesla pričakovanega rezultata.. Zaželela sem si, da bi se stvari, ki so mi jih obetali na drugih šolanjih, naučila na prijaznejši način do mene in našla skupnost, v kateri se bom stalno učila, nadgrajevala svoje znanje in se 'počutila kot doma'. In ker sem prepričana, da v življenje privabiš, kar si želiš, sem po dolgih letih pristala najprej na prvi, po dveh letih pa še na drugi stopnji EFT izobraževanja za izvajalce. Tokrat sem bila pripravljena globje pogledati v to tehniko in ugotoviti, kako lahko deluje zame in za druge. V fazi pridobivanja naziva Izvajalec metode EFT 2. stopnje po standardih in predmetniku EFT International sem imela možnost preizkusiti tapkanje na lastni koži in občutiti razliko 'prej' in 'potem'.

Verjamem, da ko se zgodijo spremembe v nas, se zgodijo tudi v naši okolici. Tako preprosto in tako mogočno je to. Za to, da spremeniš drugega, moraš samo spremeniti sebe. In spremeniš najlažje, če najprej sprejmeš. Zelo rada izvajam individualna tapkanja, saj se mi zdi, da na ta način najbolj varno predelaš osebne omejitve, prepričanja in travme, ki so te v preteklosti ovirale na poti, da postaneš najboljša verzija sebe. Ni lepšega kot občutek olajšanja na obrazu klienta po zaključenem tapkanju. 

Več o meni in mojem delu najdete na: www.vilasonca.si

Če nimaš ničesar, podari nasmeh.

CENIK IZVAJALKE

30 minut
30,00€
60 minut
45,00€
90 minut
60,00€
ZAČNI VIDEO KLIC

Kako deluje EFT SOS?

1.
Izberite dosegljivo izvajalko
2.
Izberite dolžino srečanja
3.
Plačilo po spletu
4.
Video povezava z izvajalko

Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je portal EFT SOS?

EFT SOS je najhitrejši način, da se v čustveni stiski povežete z izkušenim izvajalcem EFT metode iz udobja svojega doma, pisarne ali od koder koli, če le imate spletno povezavo.

Kako začnem?

Izvajalci s prižgano zeleno lučko so trenutno na voljo in vas pričakujejo. Izberete na prvi pogled ali preberete opis izkušenj in usposobljenosti. Izberete dolžino spletnega srečanja in izvedete plačilo. Izvajalec dobi sporočilo, da je bilo izvedeno plačilo in med vama se vzpostavi video povezava. Na računalniku se pokaže vprašanje, ali dovolite uporabo kamere in mikrofona. Obvezno označite, da dovolite, sicer se video povezava ne bo vzpostavila. Lahko začneta tapkanje. Pred srečanjem poskrbite za svojo zasebnost in si pripravite vrč z vodo.

Koliko stane srečanje?

Vsak izvajalec ima na svoji strani cenik. Vplačate lahko srečanje, ki traja pol ure, eno uro ali eno uro in pol. Vsako srečanje plačate sproti.

Kako so izvajalci metode EFT usposobljeni?

Izvajalci metode EFT na strani EFT SOS so opravili usposabljanje pri mednarodni organizaciji EFT International. https://eftinternational.org/eft-training/training-and-certification/

Kako je na portalu poskrbljeno za zasebnost?

Zaupanje gradimo na naši zavezanosti k spoštovanju vaše zasebnosti in zaupnosti vaših posredovanih informacij. Vse, kar poveste na online srečanju, ostane izključno med vami in izvajalcem EFT. Za online EFT svetovanje po video-klicu, podjetje Emonet nima v nobenem primeru dostopa do video-klica, ki je potekal med uporabnikom in izvajalcem EFT, srečanje se ne snema in nikjer ne ostane zapisano. Vašo zasebnost jemljemo skrajno odgovorno in je naša najvišja vrednota.

Za koga ta storitev ni primerna?

EFT-SOS.net ni za nujne primere in ni ustrezna izbira:

- pri samomorilnih mislih in namerah,

- pri zadajanju telesnih poškodb (samopoškodovanju),

- pri diagnozi resne duševne bolezni in pri psihološki ali psihiatrični obravnavi.

Če ste v duševni stiski ali imate samomorilne misli, pokličite zaupni telefon Samarijan, 24 ur na dan, vse dni v letu na 116 123. Med 19. in 7. uro zjutraj lahko pokličete tudi na zaupni telefon Univerzitetne psihiatrične klinike na 01 520 99 00. Če je vaše življenje ogroženo, pa klic v sili na 112 ali najbližji urgentni center.

Čeprav upamo in se trudimo, da je storitev EFT svetovanja za vas uporabna in koristna, pa mogoče ni prava rešitev za vsakogar in v vsaki situaciji ter ni vedno pravo nadomestilo za izvajanje EFT svetovanja v živo.

Izvajalci EFT na EFT-SOS.net imajo iz etičnih razlogov pravico in dolžnost ne sprejeti klienta ali ga napotiti k drugi, najustreznejši pomoči, če presodijo, da niso usposobljeni za določene situacije ali ne bi mogli pomagati po najboljših močeh z namenom preprečevanja dodatne škode ali stiske.