NA VOLJO:

Helena Cesar

POŠLJI SPOROČILO

Že dobro desetletje delujem v centru Žarek, ki se nahaja Sončnih dvorih v Grosupljem! Mnogo ljudi mi je že reklo, da sem vedno nasmejana (ne bi vedela). Morda pa res drži, da je vse, kar je zunaj nas samo odsev tega, kar se skriva v nas, saj v moj Žarek ali na srečanja, vadbo, delavnice hodijo sami lepi (iskreni) ljudje.


Ugotavljam, da je po petdesetem letu vse lažje. Dovolj sem že stara, da lahko občutim, kaj mi ustreza in kaj ne, si vzamem potrebni čas za regeneracijo v naravi, za ohranjanje ravnovesja. Vedno bolj negujem čuječnost in se posvetim tistemu, kar delam, najsi bo to tapkanje, pogovor, vadba, masaža … ta predanost me izpolnjuje in sem zadovoljna. Vsak dan zaključim s hvaležnostjo za dnevne izkušnje in se tudi zavem, da sem bližje svojemu »domu«. Ko se zjutraj zbudim in ugotovim, da še vedno diham, preprosto razprem roke in objamem nov dan, ki mi bo prinesel tisto, kar je potrebno. Moje delo še ni končano!


Ker želim živeti v svetu prebujenih in pokončnih ljudi, ki smo povezani s seboj, drugimi in naravo, je moje poslanstvo v ljudeh prebujati notranjo moč, jim predati orodja, jih podpreti … z namenom, da bi bili to, kar so: soustvarjalci lepšega sveta. To počnem na več načinov: z masažami s celostnim pristopom, z vodenjem telesne vadbe, z vodenjem in organiziranjem delavnic za osebni razvoj, z osebnim svetovanjem, kjer uporabljam metodo EFT, predavanji, pisanjem člankov, izdajo in prodajo knjig ter izdelkov za izboljšanje počutja.

Dandanes je poplava raznih duhovnih tehnik, vendar zagovarjam preprostost, da se telesa ne da pretentati (razen ko obrnem kotičke ustnic navzgor in razprem roke v zmagovalca). Ko me nekaj boli, mi telo sporoča o neravnovesju. Ko ne zmorem globoko vdihniti, ne morem biti naVDIHnjena. Pravzaprav je življenje zelo preprosto; pot osebnega in duhovnega razvoja je možna samo skozi introspekcijo lastnih moralnih vrednot v odnosu do sebe in okolja in seveda s popravkom (sebe). Se mi zdi, da je bistvo življenja ravno v pretočnosti, da dih teče, telesne tekočine krožijo, misli so hitre, da se čustva ne zatikajo, da je duša radostna in duh svoboden.


Zakonitosti narave veljajo za vse enako! Tehnika EFT je (zame) tisto pravo orodje, ki me ohranja živo in v stiku s seboj.

Kaj več o meni in desetletnem delovanju, kako je zasvetil Žarek, kako je EFT spremenil moje življenje, kaj priporočam v sezonski rutini … pa si lahko preberete na moji strani https://www.zarek-hc.si/ Prisrčno dobrodošli!

Helena Cesar Žarek

CENIK IZVAJALKE

30 minut
30,00€
60 minut
45,00€
90 minut
60,00€
POŠLJI SPOROČILO

Kako deluje EFT SOS?

1.
Izberite dosegljivo izvajalko
2.
Izberite dolžino srečanja
3.
Plačilo po spletu
4.
Video povezava z izvajalko

Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je portal EFT SOS?

EFT SOS je najhitrejši način, da se v čustveni stiski povežete z izkušenim izvajalcem EFT metode iz udobja svojega doma, pisarne ali od koder koli, če le imate spletno povezavo.

Kako začnem?

Izvajalci s prižgano zeleno lučko so trenutno na voljo in vas pričakujejo. Izberete na prvi pogled ali preberete opis izkušenj in usposobljenosti. Izberete dolžino spletnega srečanja in izvedete plačilo. Izvajalec dobi sporočilo, da je bilo izvedeno plačilo in med vama se vzpostavi video povezava. Na računalniku se pokaže vprašanje, ali dovolite uporabo kamere in mikrofona. Obvezno označite, da dovolite, sicer se video povezava ne bo vzpostavila. Lahko začneta tapkanje. Pred srečanjem poskrbite za svojo zasebnost in si pripravite vrč z vodo.

Koliko stane srečanje?

Vsak izvajalec ima na svoji strani cenik. Vplačate lahko srečanje, ki traja pol ure, eno uro ali eno uro in pol. Vsako srečanje plačate sproti.

Kako so izvajalci metode EFT usposobljeni?

Izvajalci metode EFT na strani EFT SOS so opravili usposabljanje pri mednarodni organizaciji EFT International. https://eftinternational.org/eft-training/training-and-certification/

Kako je na portalu poskrbljeno za zasebnost?

Zaupanje gradimo na naši zavezanosti k spoštovanju vaše zasebnosti in zaupnosti vaših posredovanih informacij. Vse, kar poveste na online srečanju, ostane izključno med vami in izvajalcem EFT. Za online EFT svetovanje po video-klicu, podjetje Emonet nima v nobenem primeru dostopa do video-klica, ki je potekal med uporabnikom in izvajalcem EFT, srečanje se ne snema in nikjer ne ostane zapisano. Vašo zasebnost jemljemo skrajno odgovorno in je naša najvišja vrednota.

Za koga ta storitev ni primerna?

EFT-SOS.net ni za nujne primere in ni ustrezna izbira:

- pri samomorilnih mislih in namerah,

- pri zadajanju telesnih poškodb (samopoškodovanju),

- pri diagnozi resne duševne bolezni in pri psihološki ali psihiatrični obravnavi.

Če ste v duševni stiski ali imate samomorilne misli, pokličite zaupni telefon Samarijan, 24 ur na dan, vse dni v letu na 116 123. Med 19. in 7. uro zjutraj lahko pokličete tudi na zaupni telefon Univerzitetne psihiatrične klinike na 01 520 99 00. Če je vaše življenje ogroženo, pa klic v sili na 112 ali najbližji urgentni center.

Čeprav upamo in se trudimo, da je storitev EFT svetovanja za vas uporabna in koristna, pa mogoče ni prava rešitev za vsakogar in v vsaki situaciji ter ni vedno pravo nadomestilo za izvajanje EFT svetovanja v živo.

Izvajalci EFT na EFT-SOS.net imajo iz etičnih razlogov pravico in dolžnost ne sprejeti klienta ali ga napotiti k drugi, najustreznejši pomoči, če presodijo, da niso usposobljeni za določene situacije ali ne bi mogli pomagati po najboljših močeh z namenom preprečevanja dodatne škode ali stiske.