NA VOLJO:

Catherine - Katja Lapkovski

POŠLJI SPOROČILO

Sem strastna zbiralka vsega znanja, ki ga najdem na področju povezave med umom in telesom, našim notranjim in zunanjim svetom ter zdravim načinom mišljenja in življenja na sploh in prav tako strastno vse znanje vključujem v svoje življenje in prek EFT svetovanja v življenja drugih.

V svojem življenju sem prestala marsikatero težko preizkušnjo, od izgube ljubljenih oseb do zdravstvenih izzivov. Vem, kako je, če te prevzame anksioznost in doživljaš napade panike, »kar tako, brez pravega razloga«. Vem pa tudi to, da je anksioznost in napade panike mogoče odpraviti, da je mogoče živeti srečno življenje, kljub bolečim preteklim izkušnjam, pomirjen s preteklostjo.

Že od najstniških let me zanima, kaj je tisto, kar naredi človeka srečnega ali nesrečnega. Kako naše misli, prepričanja, odnos do sebe in do sveta vpliva na to, kakšno življenje si ustvarimo. Sem ljubiteljica knjig o osebnostni rasti in zdravem načinu življenja, kjer sem sicer našla vzrok za marsikatero težavo, torej odgovor na vprašanje »zakaj« (zakaj je do tega prišlo), ne pa tudi pravega odgovora na vprašanje, »kako« (kako to spremeniti).

Tisto, kar je najbolj spremenilo moje življenje in odgovorilo na vprašanje »kako«, je metoda EFT, kajti pomagala mi je odpraviti neprijetna negativna čustva (strah, žalost, zamere, ljubosumje) in se spremeniti ne le na zavedni, temveč tudi na nezavedni in energijski ravni.

Leta 2012 sem pridobila certifikat za EFT izvajalko 3. stopnje (pri Piki Rajnar), leta 2018 pa certifikat za višjo GS-EFT izvajalko z nazivom Certified Official Gold Standard EFT Practitioner (pri Tini Craig, hčeri ustanovitelja Gary Craiga). Zame je EFT tisti manjkajoči košček med razumevanjem, sprejemanjem in obvladovanjem naših čustev in odzivov ter spreminjanjem le-teh, kar nam omogoča, da si ustvarimo življenje, kakršnega si želimo.

Več o meni in mojem delu najdete na http://www.eftcatherine.com/

CENIK IZVAJALKE

30 minut
30,00€
60 minut
45,00€
90 minut
60,00€
POŠLJI SPOROČILO

Kako deluje EFT SOS?

1.
Izberite dosegljivo izvajalko
2.
Izberite dolžino srečanja
3.
Plačilo po spletu
4.
Video povezava z izvajalko

Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je portal EFT SOS?

EFT SOS je najhitrejši način, da se v čustveni stiski povežete z izkušenim izvajalcem EFT metode iz udobja svojega doma, pisarne ali od koder koli, če le imate spletno povezavo.

Kako začnem?

Izvajalci s prižgano zeleno lučko so trenutno na voljo in vas pričakujejo. Izberete na prvi pogled ali preberete opis izkušenj in usposobljenosti. Izberete dolžino spletnega srečanja in izvedete plačilo. Izvajalec dobi sporočilo, da je bilo izvedeno plačilo in med vama se vzpostavi video povezava. Na računalniku se pokaže vprašanje, ali dovolite uporabo kamere in mikrofona. Obvezno označite, da dovolite, sicer se video povezava ne bo vzpostavila. Lahko začneta tapkanje. Pred srečanjem poskrbite za svojo zasebnost in si pripravite vrč z vodo.

Koliko stane srečanje?

Vsak izvajalec ima na svoji strani cenik. Vplačate lahko srečanje, ki traja pol ure, eno uro ali eno uro in pol. Vsako srečanje plačate sproti.

Kako so izvajalci metode EFT usposobljeni?

Izvajalci metode EFT na strani EFT SOS so opravili usposabljanje pri mednarodni organizaciji EFT International. https://eftinternational.org/eft-training/training-and-certification/

Kako je na portalu poskrbljeno za zasebnost?

Zaupanje gradimo na naši zavezanosti k spoštovanju vaše zasebnosti in zaupnosti vaših posredovanih informacij. Vse, kar poveste na online srečanju, ostane izključno med vami in izvajalcem EFT. Za online EFT svetovanje po video-klicu, podjetje Emonet nima v nobenem primeru dostopa do video-klica, ki je potekal med uporabnikom in izvajalcem EFT, srečanje se ne snema in nikjer ne ostane zapisano. Vašo zasebnost jemljemo skrajno odgovorno in je naša najvišja vrednota.

Za koga ta storitev ni primerna?

EFT-SOS.net ni za nujne primere in ni ustrezna izbira:

- pri samomorilnih mislih in namerah,

- pri zadajanju telesnih poškodb (samopoškodovanju),

- pri diagnozi resne duševne bolezni in pri psihološki ali psihiatrični obravnavi.

Če ste v duševni stiski ali imate samomorilne misli, pokličite zaupni telefon Samarijan, 24 ur na dan, vse dni v letu na 116 123. Med 19. in 7. uro zjutraj lahko pokličete tudi na zaupni telefon Univerzitetne psihiatrične klinike na 01 520 99 00. Če je vaše življenje ogroženo, pa klic v sili na 112 ali najbližji urgentni center.

Čeprav upamo in se trudimo, da je storitev EFT svetovanja za vas uporabna in koristna, pa mogoče ni prava rešitev za vsakogar in v vsaki situaciji ter ni vedno pravo nadomestilo za izvajanje EFT svetovanja v živo.

Izvajalci EFT na EFT-SOS.net imajo iz etičnih razlogov pravico in dolžnost ne sprejeti klienta ali ga napotiti k drugi, najustreznejši pomoči, če presodijo, da niso usposobljeni za določene situacije ali ne bi mogli pomagati po najboljših močeh z namenom preprečevanja dodatne škode ali stiske.