NA VOLJO:

Berta Rebol

POŠLJI SPOROČILO

Kmalu po končani Pedagoški fakulteti sem obiskovala različne programe Centra za duhovno kulturo (Gama meditacija, Šola stabilnega življenja in Duhovna univerza). Moja radovednost išče, kaj je za pojavnim svetom, zanima me skrito in skrivnostno.

V svojih štiridesetih sem se soočala s težavami v drugem zakonu in obiskovala psihoterapevtko. Na drugem srečanju me je vprašala, ali sem žrtev zlorabe ali spolne zlorabe v otroštvu. To vprašanje me je globoko pretreslo, saj sem se zavedala, da bi na ta način lahko pojasnila veliko mojih težav. S pogovorom nisva uspeli odpraviti stiske, ki je takrat hromila moje življenje. Psihoterapevtka mi je svetovala hipnozo, jaz pa sem našla tapkanje.

S tapkanjem sem se osvobajala strahov in ga ponudila tudi otrokom v šoli. Tapkanje me je povsem prevzelo, zato sem pustila službo učiteljice in se posvetila samo tapkanju.

Med tapkanjem nudim varen prostor, v katerem se zgodi čarobna povezanost s klientom. V podpornem in sprejemajočem odnosu lahko predelate travmatične spomine, sprostite nakopičena neprijetna čustva in omejujoča prepričanja. Ko ozavestite vzroke in odstranite ovire, boste bolj sproščeni in pripravljeni na pozitivne spremembe v svojem življenju. Iz vloge nemočne žrtve in obtoževalca vas s tapkanjem vodim do bolj zavestnih kreatorjev svojega življenja.

V letu 2019 sem opazila, da med tapkanjem klienti z lahkoto zdrsnejo tudi v spomine na prejšnja življenja ali se povežejo s travmami prednikov, jih predelajo in sprostijo.

2011 izvajalka EFT 2. stopnje – od takrat izvajam individualne in skupinske oblike pomoči. S Piko Rajnar sodelujem pri izvajanju seminarjev za učitelje  “Tapkanje, praktično orodje za preprečevanje izgorelosti pedagoških delavcev (metoda EFT)”.Sem soavtorica dveh knjig "Kako je EFT spremenil moje življenje – in lahko tudi vaše" in "Kako je EFT spremenil moje življenje – in lahko tudi vaše - 2.del".

Več o meni in mojem delu najdete na https://www.notranjaharmonija.si/


CENIK IZVAJALKE

30 minut
30,00€
60 minut
45,00€
90 minut
60,00€
POŠLJI SPOROČILO

Kako deluje EFT SOS?

1.
Izberite dosegljivo izvajalko
2.
Izberite dolžino srečanja
3.
Plačilo po spletu
4.
Video povezava z izvajalko

Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je portal EFT SOS?

EFT SOS je najhitrejši način, da se v čustveni stiski povežete z izkušenim izvajalcem EFT metode iz udobja svojega doma, pisarne ali od koder koli, če le imate spletno povezavo.

Kako začnem?

Izvajalci s prižgano zeleno lučko so trenutno na voljo in vas pričakujejo. Izberete na prvi pogled ali preberete opis izkušenj in usposobljenosti. Izberete dolžino spletnega srečanja in izvedete plačilo. Izvajalec dobi sporočilo, da je bilo izvedeno plačilo in med vama se vzpostavi video povezava. Na računalniku se pokaže vprašanje, ali dovolite uporabo kamere in mikrofona. Obvezno označite, da dovolite, sicer se video povezava ne bo vzpostavila. Lahko začneta tapkanje. Pred srečanjem poskrbite za svojo zasebnost in si pripravite vrč z vodo.

Koliko stane srečanje?

Vsak izvajalec ima na svoji strani cenik. Vplačate lahko srečanje, ki traja pol ure, eno uro ali eno uro in pol. Vsako srečanje plačate sproti.

Kako so izvajalci metode EFT usposobljeni?

Izvajalci metode EFT na strani EFT SOS so opravili usposabljanje pri mednarodni organizaciji EFT International. https://eftinternational.org/eft-training/training-and-certification/

Kako je na portalu poskrbljeno za zasebnost?

Zaupanje gradimo na naši zavezanosti k spoštovanju vaše zasebnosti in zaupnosti vaših posredovanih informacij. Vse, kar poveste na online srečanju, ostane izključno med vami in izvajalcem EFT. Za online EFT svetovanje po video-klicu, podjetje Emonet nima v nobenem primeru dostopa do video-klica, ki je potekal med uporabnikom in izvajalcem EFT, srečanje se ne snema in nikjer ne ostane zapisano. Vašo zasebnost jemljemo skrajno odgovorno in je naša najvišja vrednota.

Za koga ta storitev ni primerna?

EFT-SOS.net ni za nujne primere in ni ustrezna izbira:

- pri samomorilnih mislih in namerah,

- pri zadajanju telesnih poškodb (samopoškodovanju),

- pri diagnozi resne duševne bolezni in pri psihološki ali psihiatrični obravnavi.

Če ste v duševni stiski ali imate samomorilne misli, pokličite zaupni telefon Samarijan, 24 ur na dan, vse dni v letu na 116 123. Med 19. in 7. uro zjutraj lahko pokličete tudi na zaupni telefon Univerzitetne psihiatrične klinike na 01 520 99 00. Če je vaše življenje ogroženo, pa klic v sili na 112 ali najbližji urgentni center.

Čeprav upamo in se trudimo, da je storitev EFT svetovanja za vas uporabna in koristna, pa mogoče ni prava rešitev za vsakogar in v vsaki situaciji ter ni vedno pravo nadomestilo za izvajanje EFT svetovanja v živo.

Izvajalci EFT na EFT-SOS.net imajo iz etičnih razlogov pravico in dolžnost ne sprejeti klienta ali ga napotiti k drugi, najustreznejši pomoči, če presodijo, da niso usposobljeni za določene situacije ali ne bi mogli pomagati po najboljših močeh z namenom preprečevanja dodatne škode ali stiske.