NA VOLJO:

Barbara Žetko

POŠLJI SPOROČILO

Po izobrazbi sem arhitektka. Dvajset let sem se ukvarjala z arhitekturo in si prizadevala, da bi pomagala sočloveku pri ustvarjanju prijetnega in urejenega prostora in pri doseganju dobrega počutja.

Mnogo let sem se intenzivno zanimala za alternativne metode in razne holistične terapije. Prebirala sem vse mogoče knjige in se približala fitoterapiji, homeopatiji in Bachovim cvetnim esencami. Študirala sem tudi feng-shui in spoznala starodavni veščini tai chi in chi gong, s katerimi se ukvarjam še danes. Pred desetimi leti sem naključno spoznala EFT in se vanj zaljubila. Takrat se mi niti sanjalo ni, kam me bo pripeljala ta metoda.

Opustila sem svoj dolgoletni poklic in se začela ukvarjati izključno z EFT. Zavedala sem se, da sem po dolgem iskanju končno našla poklic in način življenja, ki me navdušuje in osrečuje. Danes z velikim zadoščenjem pomagam ljudem, da se izvlečejo iz stiske, čustvene bolečine ali trenutne krize in jih spodbujam, da izrazijo vse svoje talente, ki jih žal prepogosto skrivajo pod plastmi negativnih čustev in kupom omejujočih prepričanj.

Leta 2012 sem po tečajih in po opravljenih izpitih dobila naziv napredne izvajalke EFT po predmetniku EFT International.

Julija 2013 je pri založbi Pasadena izšla knjiga Kako je EFT spremenil moje življenje, katere sem soavtorica. V prispevku z naslovom Poti brez prepadov prikazujem, kako je EFT radikalno in nadvse pozitivno vplival na obdobje mojega življenja, ko sem se znašla v hudi osebni in družinski krizi.

Novembra 2015 je pri založbi ZTT izšla moja prva samostojna knjiga Sedem mostov po prstih. S tapkanjem do sreče. V knjigi opisujem, kako sem po dolgem iskanju končno našla učinkovito in meni priljubljeno tehniko osebne rasti in kakšne so bile moje izkušnje s tapkanjem. Poleg osebnih primerov in dosežkov opisujem tudi, kakšne uspešne rezultate so dosegli moji prijatelji, znanci in klienti, ki so uporabili EFT.

Danes vodim Facebook skupino Odpravi svoj strah s tapkanjem in nudim individualna svetovanja tako v svoji pisarni v Trstu kot preko Skypa. 

Najraje pomagam ženskam premostiti trenutke zbeganosti, nemoči in frustracije, jim omogočiti sprejetje najboljših odločitev ter jih pospremiti do zavedanja svojega potenciala.

CENIK IZVAJALKE

30 minut
30,00€
60 minut
45,00€
90 minut
60,00€
POŠLJI SPOROČILO

Kako deluje EFT SOS?

1.
Izberite dosegljivo izvajalko
2.
Izberite dolžino srečanja
3.
Plačilo po spletu
4.
Video povezava z izvajalko

Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je portal EFT SOS?

EFT SOS je najhitrejši način, da se v čustveni stiski povežete z izkušenim izvajalcem EFT metode iz udobja svojega doma, pisarne ali od koder koli, če le imate spletno povezavo.

Kako začnem?

Izvajalci s prižgano zeleno lučko so trenutno na voljo in vas pričakujejo. Izberete na prvi pogled ali preberete opis izkušenj in usposobljenosti. Izberete dolžino spletnega srečanja in izvedete plačilo. Izvajalec dobi sporočilo, da je bilo izvedeno plačilo in med vama se vzpostavi video povezava. Na računalniku se pokaže vprašanje, ali dovolite uporabo kamere in mikrofona. Obvezno označite, da dovolite, sicer se video povezava ne bo vzpostavila. Lahko začneta tapkanje. Pred srečanjem poskrbite za svojo zasebnost in si pripravite vrč z vodo.

Koliko stane srečanje?

Vsak izvajalec ima na svoji strani cenik. Vplačate lahko srečanje, ki traja pol ure, eno uro ali eno uro in pol. Vsako srečanje plačate sproti.

Kako so izvajalci metode EFT usposobljeni?

Izvajalci metode EFT na strani EFT SOS so opravili usposabljanje pri mednarodni organizaciji EFT International. https://eftinternational.org/eft-training/training-and-certification/

Kako je na portalu poskrbljeno za zasebnost?

Zaupanje gradimo na naši zavezanosti k spoštovanju vaše zasebnosti in zaupnosti vaših posredovanih informacij. Vse, kar poveste na online srečanju, ostane izključno med vami in izvajalcem EFT. Za online EFT svetovanje po video-klicu, podjetje Emonet nima v nobenem primeru dostopa do video-klica, ki je potekal med uporabnikom in izvajalcem EFT, srečanje se ne snema in nikjer ne ostane zapisano. Vašo zasebnost jemljemo skrajno odgovorno in je naša najvišja vrednota.

Za koga ta storitev ni primerna?

EFT-SOS.net ni za nujne primere in ni ustrezna izbira:

- pri samomorilnih mislih in namerah,

- pri zadajanju telesnih poškodb (samopoškodovanju),

- pri diagnozi resne duševne bolezni in pri psihološki ali psihiatrični obravnavi.

Če ste v duševni stiski ali imate samomorilne misli, pokličite zaupni telefon Samarijan, 24 ur na dan, vse dni v letu na 116 123. Med 19. in 7. uro zjutraj lahko pokličete tudi na zaupni telefon Univerzitetne psihiatrične klinike na 01 520 99 00. Če je vaše življenje ogroženo, pa klic v sili na 112 ali najbližji urgentni center.

Čeprav upamo in se trudimo, da je storitev EFT svetovanja za vas uporabna in koristna, pa mogoče ni prava rešitev za vsakogar in v vsaki situaciji ter ni vedno pravo nadomestilo za izvajanje EFT svetovanja v živo.

Izvajalci EFT na EFT-SOS.net imajo iz etičnih razlogov pravico in dolžnost ne sprejeti klienta ali ga napotiti k drugi, najustreznejši pomoči, če presodijo, da niso usposobljeni za določene situacije ali ne bi mogli pomagati po najboljših močeh z namenom preprečevanja dodatne škode ali stiske.