NA VOLJO:

Ana Petelin Grubišič

POŠLJI SPOROČILO

Ko nas v življenju doletijo preizkušnje, imamo vedno možnost videti tudi blagoslove. Ni vedno hitro in ni vedno lahko. Se pa splača. Po hudi moževi bolezni, kar sem opisala tudi v knjigi, Kako je EFT spremenil moje življenje ... in lahko tudi vaše (2.del), sem se soočala z raznoraznimi krizami. Težko je, ko veš, da moraš naprej, pa nimaš moči. Težko je, ko v teoriji veš, kaj bi se splačalo storiti, pa kar ne gre.

A ko je učenec pripravljen, pride učitelj. Nekega popoldneva me je EFT našel in od takrat naprej si z njim moje življenje lajšam, sladkam in tudi pomagam drugim. Po izobrazbi sem profesorica. V Sežani in na Krasu vodim skupinska in individualna tapkanja ter delavnice na različne teme. Predvsem rada in uspešno delam pri težavah, ki sem jih tudi sama učinkovito odtapkala/rešila; tesnobe, bolečine, stres, strah, žalost ob izgubi, selitve, hlepenje po hrani, fobije, perfekcionizem...

Kot učiteljica pa se posvečam tudi tapkanju z otroki, saj so ta tapkanja res nekaj posebnega. Meni kot učiteljici pa zelo dragocena informacija, kako se otrokom približati in razumeti njihove stiske (strah pred spraševanji, preizkusi, strah pred temo, letenjem, izgubo, nastopanjem...).

In če ste Vi tisti, ki trenutno prestajate težko preizkušnjo v vlogi mame, očeta, partnerja ..., in se vam zdi, da rešitve ni, vam želim, da bi zmogli ODPRETI SRCE, odtapkati bolečino in narediti prostor za hvaležnost, zdrava in uporabna prepričanja, rešitve, veselje, nova prijateljstva, ljubezen do sebe, mirne misli in prost pretok energije. Taptap.

CENIK IZVAJALKE

30 minut
30,00€
60 minut
45,00€
90 minut
60,00€
POŠLJI SPOROČILO

Kako deluje EFT SOS?

1.
Izberite dosegljivo izvajalko
2.
Izberite dolžino srečanja
3.
Plačilo po spletu
4.
Video povezava z izvajalko

Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je portal EFT SOS?

EFT SOS je najhitrejši način, da se v čustveni stiski povežete z izkušenim izvajalcem EFT metode iz udobja svojega doma, pisarne ali od koder koli, če le imate spletno povezavo.

Kako začnem?

Izvajalci s prižgano zeleno lučko so trenutno na voljo in vas pričakujejo. Izberete na prvi pogled ali preberete opis izkušenj in usposobljenosti. Izberete dolžino spletnega srečanja in izvedete plačilo. Izvajalec dobi sporočilo, da je bilo izvedeno plačilo in med vama se vzpostavi video povezava. Na računalniku se pokaže vprašanje, ali dovolite uporabo kamere in mikrofona. Obvezno označite, da dovolite, sicer se video povezava ne bo vzpostavila. Lahko začneta tapkanje. Pred srečanjem poskrbite za svojo zasebnost in si pripravite vrč z vodo.

Koliko stane srečanje?

Vsak izvajalec ima na svoji strani cenik. Vplačate lahko srečanje, ki traja pol ure, eno uro ali eno uro in pol. Vsako srečanje plačate sproti.

Kako so izvajalci metode EFT usposobljeni?

Izvajalci metode EFT na strani EFT SOS so opravili usposabljanje pri mednarodni organizaciji EFT International. https://eftinternational.org/eft-training/training-and-certification/

Kako je na portalu poskrbljeno za zasebnost?

Zaupanje gradimo na naši zavezanosti k spoštovanju vaše zasebnosti in zaupnosti vaših posredovanih informacij. Vse, kar poveste na online srečanju, ostane izključno med vami in izvajalcem EFT. Za online EFT svetovanje po video-klicu, podjetje Emonet nima v nobenem primeru dostopa do video-klica, ki je potekal med uporabnikom in izvajalcem EFT, srečanje se ne snema in nikjer ne ostane zapisano. Vašo zasebnost jemljemo skrajno odgovorno in je naša najvišja vrednota.

Za koga ta storitev ni primerna?

EFT-SOS.net ni za nujne primere in ni ustrezna izbira:

- pri samomorilnih mislih in namerah,

- pri zadajanju telesnih poškodb (samopoškodovanju),

- pri diagnozi resne duševne bolezni in pri psihološki ali psihiatrični obravnavi.

Če ste v duševni stiski ali imate samomorilne misli, pokličite zaupni telefon Samarijan, 24 ur na dan, vse dni v letu na 116 123. Med 19. in 7. uro zjutraj lahko pokličete tudi na zaupni telefon Univerzitetne psihiatrične klinike na 01 520 99 00. Če je vaše življenje ogroženo, pa klic v sili na 112 ali najbližji urgentni center.

Čeprav upamo in se trudimo, da je storitev EFT svetovanja za vas uporabna in koristna, pa mogoče ni prava rešitev za vsakogar in v vsaki situaciji ter ni vedno pravo nadomestilo za izvajanje EFT svetovanja v živo.

Izvajalci EFT na EFT-SOS.net imajo iz etičnih razlogov pravico in dolžnost ne sprejeti klienta ali ga napotiti k drugi, najustreznejši pomoči, če presodijo, da niso usposobljeni za določene situacije ali ne bi mogli pomagati po najboljših močeh z namenom preprečevanja dodatne škode ali stiske.