NA VOLJO:

Aleksandra Kovač

POŠLJI SPOROČILO

EFT je že leta del mojega vsakdanjega življenja. S to tehniko si omilim  neprijetne čustvene odzive, fizične bolečine, prevetrim in spremenim omejujoče misli in prepričanja. S pomočjo EFT sem prišla do mnogih uvidov o čustvovanju, mentalnem stanju in delovanju telesa. To me je navdihnilo, da sem se poglobila v študij in izvedbo EFT na višji ravni, v raziskovanje in kombiniranje elementov s področja psihologije, mentalnega vodenja (‘coachinga’), energetske medicine, qi gonga in drugih virov o osebni rasti in zdravem načinu življenja.

Moji največji osebni izzivi pri katerih sem s pridom uporabljala EFT so bili fizična bolečina, odnosi, migracija in nepričakovane temeljite spremebe.

Prvo in drugo stopnjo izvajalke EFT metode sem si pridobila pri Piki Rajnar, mojstrici EFT v Sloveniji. Udeležila sem se številnih delavnic in usposabljanj EFT, vključno z delavnicami angleške mojstice EFT Jaqui Crooks in Yvonne Toeset, Nizozemska.

Po izobrazbi sem diplomirana sociologinja in magistrica Evropske socialne politike z več kot 20-letnimi izkusnjami dela v visokem šolstvu na različnih delovnih mestih na univerzah v Sloveniji in na Nizozemskem. Ta so zajemala raziskovanje visokosolskih politik, vodenje projektov, koordiniranje študijskih programov, mednarodno sodelovanje, medkulturno izobraževanje, uvajanja reform in drugih sprememb v visokošolskih institucijah, kot tudi ustanavljanje novih visokošolskih zavodov.

Zadnji dve leti sem dejavna tudi kot ‘coach’ (mentalni trener) študentom na Univerzi Twente,  Nizozemska, ki so izbrali dopolnilni modul osebne rasti ponujen izjemnim študentom. Moja naloga je, da jih vodim in podpiram pri določanju in izvedbi zanje pomembnih osebnih ciljev. Na naših srečanjih ozavestijo svoja čustva, prepreke in najdejo rešitve za osebne probleme. Pomembno je tudi, da se zavedo osebnih razlik med ljudmi in te upoštevati, ko sodelujejo na skupnih projektih.

Pri tem delu uspešno kobiniram EFT z drugimi pristopi uveljavljenimi pri ‘coachingu’. Tudi moji kolegi na Univerzi Twente se zanimajo zauspešno uporabo EFT.

CENIK IZVAJALKE

30 minut
30,00€
60 minut
45,00€
90 minut
60,00€
POŠLJI SPOROČILO

Kako deluje EFT SOS?

1.
Izberite dosegljivo izvajalko
2.
Izberite dolžino srečanja
3.
Plačilo po spletu
4.
Video povezava z izvajalko

Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je portal EFT SOS?

EFT SOS je najhitrejši način, da se v čustveni stiski povežete z izkušenim izvajalcem EFT metode iz udobja svojega doma, pisarne ali od koder koli, če le imate spletno povezavo.

Kako začnem?

Izvajalci s prižgano zeleno lučko so trenutno na voljo in vas pričakujejo. Izberete na prvi pogled ali preberete opis izkušenj in usposobljenosti. Izberete dolžino spletnega srečanja in izvedete plačilo. Izvajalec dobi sporočilo, da je bilo izvedeno plačilo in med vama se vzpostavi video povezava. Na računalniku se pokaže vprašanje, ali dovolite uporabo kamere in mikrofona. Obvezno označite, da dovolite, sicer se video povezava ne bo vzpostavila. Lahko začneta tapkanje. Pred srečanjem poskrbite za svojo zasebnost in si pripravite vrč z vodo.

Koliko stane srečanje?

Vsak izvajalec ima na svoji strani cenik. Vplačate lahko srečanje, ki traja pol ure, eno uro ali eno uro in pol. Vsako srečanje plačate sproti.

Kako so izvajalci metode EFT usposobljeni?

Izvajalci metode EFT na strani EFT SOS so opravili usposabljanje pri mednarodni organizaciji EFT International. https://eftinternational.org/eft-training/training-and-certification/

Kako je na portalu poskrbljeno za zasebnost?

Zaupanje gradimo na naši zavezanosti k spoštovanju vaše zasebnosti in zaupnosti vaših posredovanih informacij. Vse, kar poveste na online srečanju, ostane izključno med vami in izvajalcem EFT. Za online EFT svetovanje po video-klicu, podjetje Emonet nima v nobenem primeru dostopa do video-klica, ki je potekal med uporabnikom in izvajalcem EFT, srečanje se ne snema in nikjer ne ostane zapisano. Vašo zasebnost jemljemo skrajno odgovorno in je naša najvišja vrednota.

Za koga ta storitev ni primerna?

EFT-SOS.net ni za nujne primere in ni ustrezna izbira:

- pri samomorilnih mislih in namerah,

- pri zadajanju telesnih poškodb (samopoškodovanju),

- pri diagnozi resne duševne bolezni in pri psihološki ali psihiatrični obravnavi.

Če ste v duševni stiski ali imate samomorilne misli, pokličite zaupni telefon Samarijan, 24 ur na dan, vse dni v letu na 116 123. Med 19. in 7. uro zjutraj lahko pokličete tudi na zaupni telefon Univerzitetne psihiatrične klinike na 01 520 99 00. Če je vaše življenje ogroženo, pa klic v sili na 112 ali najbližji urgentni center.

Čeprav upamo in se trudimo, da je storitev EFT svetovanja za vas uporabna in koristna, pa mogoče ni prava rešitev za vsakogar in v vsaki situaciji ter ni vedno pravo nadomestilo za izvajanje EFT svetovanja v živo.

Izvajalci EFT na EFT-SOS.net imajo iz etičnih razlogov pravico in dolžnost ne sprejeti klienta ali ga napotiti k drugi, najustreznejši pomoči, če presodijo, da niso usposobljeni za določene situacije ali ne bi mogli pomagati po najboljših močeh z namenom preprečevanja dodatne škode ali stiske.